Send en mail på info@humancompany.dk
- eller ring på tlf. 30 27 34 00

Blogs

Pokemonjagt eller tidsrøverjagt?

06-09-2016
Hvordan har du og dine kollegaer aftalt, at arbejdsdagen fungere allerbedst for jer i hverdagen? Har du overvejet hvor meget spildtid, der går med afbrydelser i løbet af en arbejdsdag? Har du på din arbejdsplads mulighed for at trække dig for dig selv til et sted uden forstyrrelser? Klik her for at læse mere!

 

Hvilken medicin kan være recepten på stresshåndtering?

29-09-2015
Medicinen mod stress er blandt andet søvn! Du kan helt uden bivirkninger tage et meget effektivt middel i brug mod stress og stressede perioder! Sover du en 1/3 af dit liv? Det er der ikke mange af de klienter jeg har haft igennem stresscoaching, der gør! Voksne har brug for 7 timers søvn.. Din effektivitet hænger sammen med, at du har fået dine indre batterier ladet op! Derfor skal du sørge for, at du får nok og bedre søvn! Er du bekymret for dit eller en andens helbred? Klik her for at læse mere!

 

Har ferien ikke hjulpet på dit stress niveau?

04-09-2014
Ferien er forbi for de fleste! Vi er i gang igen og nu er batterierne ladet op – eller er de? Mange oplever, at de før ferien egentlig skulle have noget gjort ved stressniveauet, men nu er det snart ferie og så bliver det bedre.. For nogen er ferien bare ikke nok.. Det er det … Læs mere Har ferien ikke hjulpet på dit stress niveau?